Alles wat je wil weten over de Carefos Academy​

Het programma, de arbeidsvoorwaarden, stage lopen en meer. Wat kun je verwachten als je start bij de Carefos Academy? Dat lees je hier.

Het programma

We starten op verschillende momenten in het jaar.  Samen met jou stemmen we dat af. Je kunt bijvoorbeeld ook starten in een vooropdracht, zodat je vast aan de slag kunt totdat het echte programma weer begint.

Samen met een groep medestudenten volg je een aantal theorielessen. Daarna ga je drie keer stage lopen. Ook dat doe je samen met een medestudent. Bij welke bedrijven je aan de slag gaat? Dat bepalen we in overleg, onder andere op basis van jouw voorkeuren en waar je woont. Tijdens de stages kom je nog een aantal keer naar school. Tijdens het jaar behaal je hier allerlei handige certificaten zoals Veilig werken op hoogte, je VCA-certificaat, BHV-certificaat en Aanslaan van lasten.

We eindigen het jaar altijd met een feestelijke afsluiting en diploma-uitreiking!

Bekijk het programma in detail

Links kun je klikken op een voorbeeld van hoe het programma er dan uit kan komen te zien. Je ziet hier alle lesdagen, stagedagen en vrije dagen.

Klinkt dit allemaal goed? Meld je dan direct aan!

Dit krijg je bij ons

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Betaald vanaf dag 1!

Vervoer

Een goede vervoersregeling

Vakantie

3 weken vrij met Kerst en meer

We noemen het stages, maar je krijgt er gewoon een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden voor. Zo kun je tijdens je jaar bij de Carefos Academy rekenen op:

  • Een goed salaris.
  • Vakantiedagen. Je krijgt sowieso 3 weken vrij rond de kerstdagen en vrij met Pasen en Hemelvaart. Daarnaast heb je ook nog losse dagen die je (in overleg) zelf mag gebruiken wanneer je wil.
  • We regelen je vervoer naar stages en theorielessen. Of het nou auto, carpoolen, ov-vergoeding of iets anders is, hangt af van waar je woont.
  • Gezelligheid en onderdeel van een topteam. De theoriedagen volg je samen met een leuke groep medestudenten. Tijdens de stages ben je vanaf dag één echt onderdeel van het bedrijf. 

We snappen dat je benieuwd bent naar bijvoorbeeld wat je nou echt precies gaat verdienen per maand. Alle arbeidsvoorwaarden bespreken we in gesprek met jou goed door, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Leren én werken tegelijk: daar staat wat tegenover!

Sluit je aan bij de Carefos Academy!

Ontdek welk beroep bij jou past.

Je gaat bij verschillende bedrijven stage lopen, zodat je zelf ontdekt wat je leuk vindt. En als het goed bevalt aan beide kanten, bieden we je aan het einde van het jaar direct een jaarcontract aan bij een van de bedrijven!

Ook voldoe je na dit jaar aan alle eisen voor een mbo2-opleiding. Bij veel van onze bedrijven kun je werken en leren combineren en zo je mbo2-diploma halen. Veel kansen dus!

1 jaar Academy, en dan?

Aanmelden voor de Academy

Interesse in deelnemen aan de Carefos Academy? Super! Dan horen we graag van je. Dit kun je verwachten:

  1. Je spreekt eerst met onze recruiter Jerry. Die leert jou graag kort kennen om te zien of er een match is.
  2. Is die match er? Dan plant Jerry een gesprek in met jou en een vakspecialist bij jou uit de regio. Die kan jou alles vertellen over de stages!
  3. Iedereen enthousiast? Dan maak je ook nog even kennis met enkele directeuren van de bedrijven waar je stage gaat lopen. We bespreken hier ook alle details van je arbeidsvoorwaarden.

Hierna hoeven we alleen nog maar een krabbeltje te zetten. En daarna begin je op 2 september! Bij de start krijg je van ons een compleet kledingpakket en alles wat je nodig hebt om te knallen.

Glaszetter Stekelenburg Glas Carefos Academy

Je direct aanmelden of meer weten?

Stuur dan een appje of bel naar Jerry Schaap.

Heb je liever dat wij contact opnemen met jou? Vul dan onderstaand formulier in.